1) Cafemøde i Hillerød TIRSDAG den 10. september fra kl 16 - ca kl 19

Dagens gæst og oplægsholder er aut. fodterapeut Camilla Glavind, som underviser på fodterapeutskolen i København. I juni havde vi besøg af Camilla i Frederiksværkcafeen. Det var en succes. Nu vil vi så give Hillerødderne chancen for at møde Camilla, som fra kl.16 30 vil fortælle os om "diabetes og fødder", lige fra forebyggelse til værst tænkelige situation. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs og tid til at drøfte det hele bagefter, hvor der også vil være mulighed for hyggesnak og erfaringsudveksling ved bordene. Vi byder på gratis kaffe og te, men for en 20'er kan man få brød, ost, pålæg, frugt, vin mm. 

2) MANDAG den 30. september holder cafeen åben fra kl 17 - ca 20 i Frederiksværk i Frivilligcenter Halsnæs, 1. sal i lokalet "Søen", Valseværksstræde 5 A, 3300 Frederiksværk

Dagens emne er "Diabetes og økonomi". Kl 18 vil Isabel Christensen, som er socialrådgiver i Diabetesforeningen og dagligt arbejder med disse spørgsmål, informere om diabetes og økonomi og besvare spørgsmål som :     Er det dyrt at have diabetes? Og hvad siger loven om bevillinger, tilskud, refusion etc.? Hvad med store, dyre engangs-anskaffelser som insulinpumper? Hvad med sensorer til måling af blodsukker og hvad med tilskud til medicin og andre varige udgifter? Er det kommune eller region, du skal rette henvendelse til? Hvor mange får medhold i anker over afgørelser? Udnytter du ikke de muligheder, loven giver dig? Kom og hør mere om dette emne i Diabetescafeen mandag d. 30. september, hvor Hillerød-Halsnæs Diabetesforening byder på kaffe og te, mens der for 20 kr. kan købes brød, ost og et glas vin. Der er gratis adgang, og alle er velkomne!