Arrangement 1 i Hilerød lørdag den 22. juni fra kl 13 - ca 16.

Benyt chancen for en gratis oplevelsesgåtur med guide i Frederiksborg Slotsgårde og Slotshaver.

Vi mødes kl 13 ved indkørslen til Frederiksborg Slot i Frederiksværksgade ud for Annaborg og hjørnet til store P-plads. Vi går først ind gennem Frederiksborg Slot, hvor jeg ved Neptunspringvandet fortæller lidt om Christian den IV og hans pragtbyggeri, og dernæst går vi gennem Møntporten og ad Rendelæggerbakken op til Frederiks den IV's Barokhave. I bliver guidet op gennem havens terrasser og bosketter, og vi slutter slentreturen oppe ved Cafe Havehuset ca kl 15. Her kan man enten slå sig ned med en kaffe, øl, is eller andet, eller vi / nogle kan efter en kort pause samlet gå over til Frederik den VII's område ved Badstueslottet, og derfra går vi i et stræk gennem Indelukket tilbage til P-pladsen og turens udgangspunkt.

Alle interesserede er velkomne : diabetikere og pårørende i alle aldre, også fra andre lokalforeninger. På bestyrelsens vegne Inge Mynster-Nielsen, næstformand og jeres have- og slotsguide.

Arrangement 2 CAFE møde mandag 24. juni 17 30 - 20  i Frederiksværk

Fra kl 17 30 mødes vi i Frivilligcentret, Skjoldborg, lokalerne "Søen", til hygge og foredrag over kaffe,vin, ostemad oa

Månedens gæsteforelæser er Camilla Glavind, aut. fodterapeut og underviser på fodterapeutskolen i København. Fra ca kl.18 vil Camilla fortælle om diabetes og fødder, og der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs og bagefter. Hvis der er tid og stemning for det, vil Inge Mynster-Nielsen den sidste halve times tid vise et par billeder og fortælle om udflugtsturen lørdag den 27. juli til Fredensborg Slot og slotspark. Se nedenfor.

Alle, er velkomne : diabetikere i alle aldre, pårørende og interesserede, også fra andre lokalforeninger.                        På bestyrelsens vegne Inge Mynster-Nielsen, næstformand og jeres have- og slotsguide.