FORMÅL Diabetesforeningen Hillerød-Halsnæs lokalforening arbejder for et bedre kendskab til, forebyggelse af og forbedret behandling af diabetes - til gavn for alle borgere i kommunerne - og med den enkelte diabetiker i centrum.

ARRANGEMENTER Vi afholder i løbet af året månedlige cafemøder og diabetesfaglige arrangementer på skift mellem Frederiksværk og Hillerød. Vores Hillerød-arrangementer finder normalt sted i Frivilligcentret & Kedelhuset, Fredensvej 12b, 3400 Hillerød (bag Biblioteket) hver anden måned om torsdagen fra kl.16 - 18 30 som cafemøde med evt efterfølgende aftenforedrag kl.19 - 21.

Se datoer under "Nyheder 2022"

Vores Halsnæs-arrangementer finder sted i dobbeltlokalet "Søen" 1. sal i FrivilligcenterHalsnæs, Skjoldborg, Valseværksstræde 5a, 3300 Frederiksvæk. Cafe møderne vil oftest blive med et foredrag. Møderne afholdes i Frederiksværk normalt om torsdagen hver anden måned fra kl.16 - 18 30 og fortsætter ofte med et foredrag kl 19 til kl 21.

Se datoer under "Nyheder 2022".

Medlemmer af Diabetesforeningen og deres pårørende, men også alle andre interesserede er velkomne. Det er gratis at deltage, og vi byder på te og kaffe gratis og normalt også brød, pålæg, ost og frugt. Plus et glas rødvin. Ved større arrangementer med mange deltagere må man grundet foreningens økonomi dog betale op til 25kr, hvis man vil nyde et udvalg af mad med vin til.

I cafeen har man mulighed for at snakke med andre diabetikere - både type 1 og type 1½ og type 2 - om alt lige fra diabetesrelaterede emner til dagligdags emner og erfaringsudveksling. Næsten hver gang vil man kunne høre et  fagligt oplæg eller foredrag om interessante og vedkommende emner,  hvor man kan følge op på emnet bagefter.

Program for cafeerne og aftenforedrag kan ses under "Nyheder 2022" og under den måned, hvor arrangementet finder sted. Desuden kan man læse om diabetessituationen og arrangementerne på vores facebookside : Diabetesforeningen Hillerød-Halsnæs lokalforening. Endvidere udsender vi jævnligt Nyhedsbreve og skriver særlige arrangementer ind i Diabetesforeningens elektroniske kalender.

Med venlig hilsen formand Birgitte Kistrup og næst- og medformand Inge Mynster-Nielsen